Heli Viiri Tietoa, taitoa, tahtoa.

Vihreää virtaa Joensuusta

Joensuun keskustalla on mahtavan vihreä ja vireä kuntavaaliohjelma.

 

Tutustu siihen osoitteessa www.joensuunkeskusta.fi

Tässä muutamia nostoja

Joensuussa on paljon erialojen huippuosaajia ja menestyjiä, upea luonto ja aktiivinen maaseutu monine mahdollisuuksineen. Maa- ja metsätalous, biotalous sekä tämän alan jalostus, tutkimus, koulutus ja kehittämistoiminta ovat joensuulaista elinvoimaa parhaimmillaan. Perinteinen maa- ja metsätalous ovat osa nykyaikaista biotaloutta ja tarvitsemme puhdasta lähiruokaa.

Elinvoimaista Joensuuta tukevat vahvasti tulevaisuuteen suuntautuvat koulutusorganisaatiot. Kaupungin elinvoiman perustana ovat terveet, kasvuhaluiset yritykset. Kaupunkikonsernin hankinnat tukeutuvat paikallisiin resursseihin. Otamme puurakentamisen tosissaan.

Käytämme jatkossa yhä enemmän uusiutuvia energialähteitä. Tavoitteena on, että Joensuu on hiilivapaa vuonna 2030. Uusiutuva ja omavarainen energiantuotanto tuo työpaikkoja myös maaseutualueille. Koulutuksemme ja yhdistystoimintamme panostavat voimakkaasti tähän. Kaupunki kannustaa ja aktivoi asukkaita ja yhdistyksiä kiertotalouteen, uusiutuvan energian käyttöön, paikallisten hankintojen hyödyntämiseen ja toisista välittämiseen. Yhdessä tehden luomme itsellemme työtä, hyvinvointia ja vahvistamme aluetalouttamme.

 

Heli Viiri, kuntavaaliehdokas

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat